Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 גרם בוטנים מולבנים ( ללא קליפה ) קולים אותם על 160 מעלות אחרי קירור מלא של הבוטנים
טוחנים אותם בפעם הראשונה ואז על כל 3 כוסות בוטנים מוסיפים כוס סוכר
מערבבים היטב וטוחנים פעם שנייה יחד עם הסוכר .
יש לנו את תערובת הבסיס .
עכשיו להכנת העוגיות .
5 כוסות גדושות ודחוסות בוטנים עם הסוכר אחרי טחינה שנייה
2 כפות קמח מצה
1 כף קינמון
כפית שטוחה אבקת אפייה
2 בצים
2 חלמונים
מחממים תנור ל-170 מעלות
עושים כדורים קטנים אני שוקלת 18 גרם כל כדור וטובלבת באבקת סוכר ומניחה בעטרות גודל 1 וחצי , רצוי לפתוח את העטרות מראש בתבנית .

הכנה :
לאפות על חום 170 מעלות בין 10-12 דקות בלבד.
בהצלחהההה

מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰

פקעות בוטנים טעימות_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
ענת לוגסיספר המתכונים של
מתכון של

ענת לוגסי

5 מתכונים