Share with:


חלבי

אופן הכנה

חלק עם פיטרוזליה
חלק עם קצח.
5 כוסות קמח לבן
200 גרם יוגורט.
כף מלח שטוחה
למריחה:פטרוזליה קצוצה
קצח
חמאה
אני השתמשתי בחמאה מזוקקת(סמנה).
ללוש היטב את הבצק להניח למנוחה חצי שעה לפחות.
לקרוף 10 כדורים
לרדד כל כדור להניח פיטרוזליה ולרדד אותו תהליך גם בקצח.
לשמן מחבת לטגן הבצק ממש מתנפח.
להוציא למרוח חמאה.

פיתות יוגורט_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

43 מתכונים