Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים בכוס חד פעמי קר

1 כוס מים
1/4 רבע כוס שמן
קמצוץ מלח
1 סוכר וניל
להרתיח בסיר את המים השמן מלח והוניל . לכבות את האש ולהוסיף כוס אחת של קמח מצה דק ולערבב היטב .
להשאיר לקירור בצד חצי שעה עד שעה לקירור מוחלט !

אחרי שהבצק התקרר לחלוטין להוסיף :

3 ביצים מדיום לערבב היטב היטב.

מכניסים מהתערובת לתוך שקית זילוף עם צנתר כוכב בתבנית על גבי נייר אפיה במרווחים .
ולאפות בחום בינוני 190 -200 מעלות כ 35 דקות או עד להזהבה .
חשוב מאוד לא לפתוח את התנור במהלך האפיה !!!

לקצפת :

2 מיכלים שמנת מתוקה/צימחית
4 כפות פודינק וניל/פירות יער
1 כף סוכר
להקציף היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה

לחתוך כל פחזניה ולזלף קצפת

מפזרים אבקת סוכר

בהצלחה אסתי ❤️

פחזניות כשרות לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים