מצרכים בכוס חד פעמי קר
1 כוס מים
1/4 רבע כוס שמן
קמצוץ מלח
1 סוכר וניל
להרתיח בסיר את המים השמן מלח והוניל . לכבות את האש ולהוסיף כוס אחת של קמח מצה דק ולערבב היטב .
להשאיר לקירור בצד חצי שעה עד שעה לקירור מוחלט !
אחרי שהבצק התקרר לחלוטין להוסיף :
3 ביצים מדיום לערבב היטב היטב.
מכניסים מהתערובת לתוך שקית זילוף עם צנתר כוכב בתבנית על גבי נייר אפיה במרווחים .
ולאפות בחום בינוני 190 -200 מעלות כ 35 דקות או עד להזהבה .
חשוב מאוד לא לפתוח את התנור במהלך האפיה !!!
לקצפת :
2 מיכלים שמנת מתוקה/צימחית
4 כפות פודינק וניל/פירות יער
1 כף סוכר
להקציף היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
לחתוך כל פחזניה ולזלף קצפת
מפזרים אבקת סוכר
בהצלחה אסתי ❤️