8 יחידות כרעיים וכן אפשר גם רק רגל
חצי כוס סויה
חצי כוס דבש
רבע כוס צילי מתוק
3 כפות שמן קנולה
3 כפות קטשופ
מעט טימין
אופן ההכנה
1. נחמם את התנור שלנו לחום של 200 מעלות,
2. ננקה את החלקי עוף שלנו וניבש אותם במגבת נייר.
3. נערבב את כל החומרים לתערובת אחידה חוץ מהטימין.
4. את חלקיי העוף מניחים בתוך תבנית ויוצקים על העוף את התערובת שלנו ומפזרים טימין,
5. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בחלק האמצעי של התנור כשעה,
6 אחרי שעה מסרים את הנייר כסף ואופים עוד 10 דקות עד להשחמה . מדי פעם למרוח את העוף ברוטב.
7 בודקים עם העוף מוכן ומוצאים.