Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים שלמות גודל לארג
2 ורבע כוסות קמח רגיל
כוס חד פעמי 200 מ"ל
3/4 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר דמררה
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס צימוקים
1 כוס שמן
4 תפוחים גרנד סמית
1/2 כוס מים
1 כפית קינמון אפשר קצת יותר

הכנה
– לחתוך את התפוחים עם הקליפה לקוביות קטנות .
– לשים בסיר עם חצי כוס מים וחצי כוס סוכר דמררה ולבשל כמה דקות כשרותח לכבות את הגז להוסיף כפית קינמון לערבב ולקרר מעט.
– להקציף ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף כוס שמן להמשיך להקציף ולהוסיף קמח ואבקת אפיה אגוזים וצימוקים ולהוסיף את התפוחים לערבב .
– לשמן תבנית מעט בתחתית לפזר מעל מעט סוכר ומסביב לשים נייר אפיה להוסיף את הבלילה ולאפות 180 מעלות 45 דקות .
– כשמוכן להוציא לקרר מעט ואז להפוך על צלחת לפזר אבקת סוכר .

-אפשר בסיר פלא או תבנית24.
– הכל בכוס חד פעמי קר 200 מ"ל.

בהצלחה

שרה יוסף

עוגת תפוחים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

121 מתכונים