Share with:


פרווה

אופן הכנה

אפשר להפחית מכמות הסוכר
שלושת רבעי כוס שמן
½1 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה -מנופה עם הקמח.
1 כוס סוכר
4 כפות מים
2 ביצים גדולות

בקערה:
5 תפוחים לא משנה הסוג קלופים וחתוכים.
4 כפות סוכר
1 כף קינמון
לערבב היטב ולהניח בצד.
לערבב שמן, קמח, הסוכר מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
לשמן תבנית אינגליש קייק.
לשפוך שניי שליש מהבצק לתבנית.
להכניס חצי מכמות התפוחים לבצק.
להוסיף מעל את יתר הבצק.ומעל את יתר התפוחים
אפיה ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.

עוגת תפוחים😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

86 מתכונים