Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
בחושה מהירה וטעימה מאוד
שחר שולמית…מידות אוניברסליות
מדליקים תנור ל170 מעלות
2תבניות בגודל 26 על 12 סנטימטר או 2 תבניות אינגליש קייק
מניחים בתחתית התבניות נייר אפיה ומשמנים את הדפנות

מצרכים לעוגה…
3 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר
סוכר וניל
קורט מלח
כוס שמן
1.5 כוסות מיץ תפוזים טבעי
אבקת אפיה
2 כוסות קמח
כוס קוקוס
1/2 כוס אבקת שקדים
תוספת לטעם…
1/2 כוס ממרח סילאן שוקולד לוז (או ממרח תמרים)
אופן ההכנה…
בקערה גדולה טורפים במטרפה ידנית את הביצים כ2 דקות
מוסיפים בהדרגה ומערבבים את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם (מלבד ממרח הסילאן שוקולד לוז) עד לאיחוד המסה
מפרישים כוס מהמסה הבהירה ומערבבים אותה עם ממרח הסילאן שוקולד לוז
יוצקים את המסה הבהירה ל2 התבניות ואחר כך מזלפים את מסת הסילאן על המסה הבהירה ומערבבים מעט עם קיסם ליצירת מראה משויש
אופים בין 40 ל45 דקות או עד שהעוגות מוכנות
בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגת שיש קוקוס תפוז וממרח סילאן שוקולד לוז … בחושה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

359 מתכונים