Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
הערה – ניתן להכין מהבלילה מאפינס במקום עוגה
מדליקים תנור לחום של 160 מעלות
2 תבניות אובליות חד פעמיות גודל 26/12 סנטימטר משומנות
או 2 תבניות חד פעמיות מאורכות משומנות
מניחים את התבניות מעל משטח אפיה

מצרכים לעוגה…
3 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
סוכר וניל
קורט מלח
כוס שמן (240 מ"ל)
½1 כוסות מיץ תפוזים (360 מ"ל)
2 כוסות קמח תופח (280 גרם)
½1 כוסות קוקוס (135 גרם)
תוספת לטעם פיסטוק…
1/2 כוס מחית פיסטוק או ממרח פיסטוק (120 מ"ל)

אופן ההכנה…
מקציפים על מהירות גבוהה את הביצים עם הסוכרים עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם (מלבד מחית הפיסטוק) ומערבבים עד לאיחוד
מפרישים ½1 כוסות מהמסה ומערבבים עם מחית הפיסטוק
יוצקים את המסה הבהירה ל2 התבניות ואחר כך מזלפים מעל את מסת הפיסטוק ומערבבים מעט עם קיסם ליצירת מראה משוייש
אופים את העוגות כ45 דקות או עד שהעוגות מוכנות (בודקים עם קיסם)

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגת שיש – קוקוס פיסטוק_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

359 מתכונים