Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
כוס סוכר ( שתיה חמה חד פעמי)
כוס שמן
כוס קקאו/ שוקולית
2 כפות נס קפה
כוס מים/ קצפת/ תפוזים
1 אפיה
2 כוסות קמח.
בקערת המקסר
להקציף ביצים וסוכר
לקצף יציב,
להנמיך מהירות במקסר
להוסיף בהדרגה לפי הסדר.
2 תבניות אינגליש או עגולה 24
ולמלא 3/4 גובהה
לשמן ולקמח
לאפות 180 מעלות
כ- 20 דקות .
גאנש שוקולד
כוס (חד פעמי שציה קרה) קצפת
150 גרם שוקולד קוביות
להמיס, ולערבב הייטב.
לקרר ואז לשפוך על העוגות.
לפזר שוקולד צ'יפס או סוכריות צבעוניות

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד 💕💕💕💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים