Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 כוסות קמח תופח
4 ביצים
כוס מיץ תפוזים טבעי.
כוס סוכר
גרידת תפוז.
3 כפות קקאו.
חצי כוס שמן
תמצית וניל
להקציף ביצים לקצף תפוח ולהוסיף סוכר בהדרגה.
לאחר את כל החומרים בהדרגה.
לשמן תבנית מספר 24 לאפות בחום 180
40 דקות
ציפוי של פעם:
2 כפות קקאו
חצי כוס
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם מחמאה
חצי כוס מים
לבשל כשהעוגה מתקררת לצקת.
לפרוס תפוז לעיגולים לקרמל אותו מעט עם חצי כוס סוכר ולתקוע לקישוט😋

עוגת שוקולד תפוז בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים