חובה להכין !!!
יוצאת מושלמת ורכה😋
4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס שוקולית
1/4 כוס קמח מצה
כוס קמח תופח כשר לפסח
כפית אבקת אפיה
לציפוי להמיס:
חצי שמנת מתוקה
חבילת שוקולד מריר
אופן ההכנה:
להקציף ביצים עם סוכר (בערך 5 דקות לקצף תפוח)
להוסיף שמן תפוזים שוקולית קמח מצה אבקת אפיה וקמח תופח!
להעביר לתבנית עגולה/ מלבנית או אינגלייש 2
ולהכניס לתנור שלומם מראש על 170 מעלות כ- 40 דקות.
בינתיים להכין את הציפוי ולשפוך על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור.
ניתן לפזר קוקוס/ סוכריות/ שוקולד לבן או כל מה שבא לכם ואתם אוהבים ❤️
פסח כשר ושמח 😍