Share with:


חלבי

אופן הכנה

🥞🥞🥞🌷🌷🌷
עוגה לחה, טעימה ולא חנק…ללא הפרדת ביצים!!!

החומרים הכנת הקקאו: מדוד בכוסות מדידה
3/4 כוס קקאו
3/4 כוס מים רותחים
**** לצקת את המים על הקקאו , לערבב ולהניח בצד..על לשימוש.

חומרים לעוגה:
4 ביצים XL
1.5 כוסות סוכר (או..2 כוסות למי שאוהב מתוק)
2 כפיות תמצית וניל /1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן
קורט מלח
1 גביע שמנת חמוצה

להוסיף לאחר ההקצפה:
2 1/4 כוסות קמח תופח (קמח רגיל +את אפיה)

קרם ציפוי:
100 גר שוקולד
1 שמנת מתוקה (או חצי כוס לקבלת קרם מצומצם)

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לשים את הביצים ללא הפרדה…להקציף מספר דקות ולהוסיף את הסוכר בהדרגה כ-3 דקות…
*** להוסיף את בלילת הקקאו …וכמו כן את שאר החומרים..להקציף עד לקבלת בלילה חלקה….

(לאחר הוספת הקמח לא לערבב הרבה זמן..חצי דקה מספיק)

להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח ולערבב …עד איחוד החומרים.

לשמן תבנית 26 או סיר פלא….לצקת את הבלילה ולאפות בחום 160 כ-45 דקות עד 60 דקות …

הערות:
****ניתן להכין את העוגה עם 200 גר חמאה במקום השמן.
**** אפשר להוסיף 1 כפית סודה לשתיה לקבלת נפח גבוהה יותר.

בהצלחה!!!🌷👍🌷🥞🥞

עוגת שוקולד כהה, חלבית_תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

105 מתכונים