Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית 24 סיימ
לבסיס

5 ביצים להוציא בחוץ על שיש שיהיה חם
חצי כוס סוכר
3 כפות שמן
כוס קמח
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
קורט מלח

לסירופ:
כוס מים
2פלחים לימון
חצי כוס סוכר

לקרם וניל:
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל

לציפוי:
לקרם שנישאר
מוסיפים
3 כפות ממרח פסקזמן


הכנה
בסיסי
מקצפים חלבונים עם סוכר,סוכר וניל לקצף יציב יפה
לחלמונים מוסיפים שמן וסוכר וניל ומקצפים לבלילה אחידה
מקפלים חלבונים לחלמונים מערבבים ידני מנפים קמח עם אבקת אפיה מערבבים שלא יהיו גושים הכל ידני ככה בלילה יוצאת אוורירית .
מרססים שמן על תבנית ומעברים בלילה.
מחממים תנור ל180 מעלות שמים עוגה בתנור ל40דק עד לזהבה .
מכנים סירופ:
לוקחים מים שמים בסיר לימון סוכר ומבשלים עד שסוכר נמס ובודקים עם כפית יוצא סמיך לא נוקשה.
מכבים תנור משאירים עוגה להיתקרר בתנור מוצאים
חותכים עוגה לחצי .
מכינים קרם.
שמנת מתוקה עם פודינג וניל מקצפים שיוצא קצף חזק .
מרכבים עוגה על חלק התחתון שמים סירופ מעל שמים קרם מורחים מעל הקרם שמים חלק עליון שופכים סירופ מעל ומורחים קרם .
נישאר הקרם מערבבים עם ממרח פסקזמן .לוקחים שקית זילוף עם צורת פרח ומזלפים פרחים מעל
שמים במקרר ל3-4שעות ואפשר להגיש עם תה או קפה .
בתאבון.

עוגת קרם עם זילוף מעל בטעם פסק זמן_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

86 מתכונים