Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 ביצים בטמפרטורת החדר

4 וחצי כפות קררנפלור
2 סוכר וניל
כוס סוכר ועוד שתי כפות סוכר.
4 כפות קקאו
כוס וחצי קמח תופח.
קורט מלח.
תבנית עגולה 26 עם ניר אפיה .לשמן מעט את הדפנות.תנור לחממם 155 טורבו.

להפריד חלבונים וחלמונים.להקציף את חלבוניםן. עים קורט מלח לקצף תפוח,להוסיף בהדרגה את הסוכר וניל והסוכר ,ואת החלמוניםן ולהקציף כחמש 6דקות לקצף יציב וחזק.בקערה אחרת לערבב עים כף היטב קקאו קמח והקרונפלור עד שהכל מיתמזג.
לסנן לבלילה עים מסננת .(קמח קרונפלור קקאו).
למזוג לתבנית .
לתת לעוגה להיתקרר העוגה צריכה להיות קרה!!!בזמן העוגה מתקררת מעט לכסות עים מגבת עד לקרור מלא.
אפשר להשאיר אותה שלמה ורק לצפות את כל העוגה חיצונית.או לחצות לשתיים.או רק לצפות מעל העוגה ואז העוגה לא צריכה להיתקרר אפשר לצפות שהיא עדיין חמה.אים רוצים מילוי אז העוגה צריכה להיות קרה!

2 שמנת מתוקה להקצפה
כף וחצי אבקת קפה נמס

3 כפות אבקת סוכר

1 כף וחצי אינסטנט פודינג וניל
בקערה להקציף שמנת אבקת סוכר פודינג וניל ובסוף להוסיף את הקפה לערבב היטב .לחצות את העוגה למלא את בסיס העוגה ולכסות עים החצי השני .בסיר קטן להכין את הגנאש:להכנת גנאש חבילת שוקולד מריר (100 גרם) מיכל שמנת מתוקה.לחמם את השמנת עים השוקולדלערבב עד להמסה לא להרתיח את השמנת.לצפות את העוגה .אפשר לפזר אגוזים קוקוס מה שאוהבים😋

עוגת קרם – עונג_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

57 מתכונים