Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

💚💚
לבקשת אוהדי המשפחה💚
🎂🍰🎂
חומרים : כוס אוניברסלית
6 ביצים L
1 כוס סוכר
3 כפות שמן
1 כף מיץ לימון
גרידת לימון
1 וניל
1.5 קמח תופח (קמח רגל +אבקת אפיה)
חומרים לקרם:
2 קצפת
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר


2 כפות ריבה למריחה
צבע מאכל
דף סוכר אכיל
**
סירופ להרטבת העוגה:
1 כוס גדולה מים
1 כף סוכר
1 כף תמצית רום לעוגה /ליקר אמרטו
לערבב בכוס גדולה לפני השימוש
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים, להוסיף בהדרגה את הסוכר, החלמונים ושאר החומרים לפי סדר כתיבתם….לפני הוספת הקמח יש להאט את מהירות המיקסר, להוסיף בהדרגה את הקמח עד להבלעתו , אפשר לעבור לבחישה ידנית…(לא לערבב יותר מידי)
לשמן תבנית 26 , לצקת את הבלילה, לאפות בחום 165 כ- 45 דקות או עד להזהבה.
הכנת הקצפת:
להקציף את הקצפת ,להוסיף את שאר המרכיבים…לשמור במקרר עד לשימוש.
עיצוב העוגה:
1 .לאחר קירור הטורט היטב לפרוס את הטורט ל- 3 תחתיות (או 2)

  1. להחזיר את החלק התחתות לתבנית למרוח 2 כפות ריבה שאוהבים, ולהרטיב את החלק בכחצי כוס מהסירופ
    3 . לצפות בשליש מהקרם
    4 .לכסות בחלק השני לפזר סירופ , שליש מהקרם
    5 . לחזור על הפעולה השנייה גם בחלק השלישי והאחרון….הקרם הנותר למרוח על החלק האחרון……
    לשלוף את העוגה מהתבנית …לצפות מסביב..לצפות בקרם לקשט לפי בחירה.
    בהצלחה !!🎂🍰

עוגת קצפת…מכבי חיפה_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

190 מתכונים