Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
כוס חלב/או כוס חלב לפרווה
כוס שמן
כוס וחצי פרג טחון טרי
2 כוסות. קמח תופח
2 סוכר וניל
כוס סוכר
כוס מחית תפוחים
50 גר פקאן קצוץ
לקערה קמח מנופה אגוזים ופרג בקערה
להקציף ביצים יחד עם סוכר סוכר וניל
לקצף תפוח ובהיר
להנמיך את המקסר להוסיף את השמן בזילוף
להוסיף לסרוגין את הקמח והפרג וחלב ומחית תפוחים לסיים עם הקמח
לערבב בזהירות את התערובת עם מרית
לחמם תנור 180 מע
בתבנית עם חור באמצע לא לשמן רק את התחתית בלבד
לאפות ,45 דק לא לייבש את העוגה
כשתקרר להפוך
להכין גאנש 100 גר' שוקולד מריר
100 שמנת מתוקה
להמיס במיקרו כדקה לשפוך על העוגה
בהצלחה⁦❤️⁩

עוגת פרג תפוחים ואגוזי פקאן_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים