Share with:


פרווה

אופן הכנה

גבוהה רכה. יכולה להיות שלכם לפורים
לרכיבים
100 גרם קמח מנופה
14 גרם אבקת אפיה
150 גרם סולת
100 גרם סוכר
120 גרם שמן חמניות
5 ביצים גדולות
200 גרם מיץ תפוזים
70 גרם קוקוס
גרד מתפוז

לסירופ
200 גרם מים
170 גרם סוכר
סחיטה מ-1/2 לימון
3 -2 טיפות תמצית שקדים

איך מכינים
למיקסר מעבירים ביצים. מקציפים ובהדרגה מוסיפים סוכר. לקצף תפוח. בהדרגה בזילופים מוסיפים שמן. בזילופים את מיץ תפוזים . בהדרגה תוך כדי ערבול מוסיפים
את הקמח. סולת. קוקוס. אפיה. תוך כדי ערבול עדין עד לקבלת בלילה אחידה לא יתר על המידה. מעבירים המסה לתבנית מרופדת מוארכת 35 סמ" ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות אפיה 40 דקות לא טורבו אפיה 2 קווים. כל אחת והתנור שלה
להכנת הסירופ
לבשל את הסירופ ולהוריד מהגז להוסיף את טיפות השקדים. וכשהעוגה
נשלפת מהתנור ליצוק בשכבה אחידה את הסירופ
ואחר לקשט בקוקוס
מאד עסיסית וטעימה מאד

עוגת  סולת  בניחוח עז של תפוזים_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

64 מתכונים