Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
2 כוסות קמח ( כוס מדידה )
3 ביצים
כוס סוכר חום
כוס סוכר לבן
1 א.אפיה
3/4 כוס שמן
1 גביע גיל
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות נס קפה מגורען
1/2 כוס מים חמים
מלית דובדבנים

ההכנה :
בעזרת מטרפה מערבבים את החלמונים והסוכר חום ,עד שהסוכר נמס
להוסיף את השמן ,התמצית וניל והגיל להמשיך לערבל
בכוס מים חמים שמים את 2 כפות הנס קפה מערבבים ומוסיפים לתערובת החלמונים
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה מערבבים ,
מקציפים את החלבונים עם הסוכר הלבן לקצף תפוח ,ומקפלים לתערובת העוגה
בתבנית סיליקון עם חור באמצע משומנת מוזגים את התערובת
אופים בחום של 175 מעלות 40- 45 דקות
מצננים היטב את העוגה ,חוצים לשתיים מורחים כמות נדיבה ממלית הדובדבנים
סוגרים עם החלק השני של העוגה בעזרת כפית שמים למעלה ממלית הדובדבנים.

עוגת נס קפה במלית דובדבנים
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים