Share with:


חלבי

אופן הכנה

קרם פטיסייר
ציפוי פונדט

לציפוי
חצי קילו אבקת סוכר (לא סוכר טחון)
כוס חלב.
100 גרם שוקולד

לקרם:
1/2 ליטר חלב
50 גרם קמח
4 חלמונים
1 מקל וניל או תמצית ווניל מחית ווניל.
100 גרם סוכר.

לבצק:
חצי קילו קמח

3 כפות שמן

2 כפות חומץ

כפית מלח

כפית סוכר

כוס ורבע מים

למריחה –

200 גר' חמאה .

עוגת מילפיי_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים