5 ביצים
כוס סוכר:להקציף לקצף בהיר ,יציב.
בקערה השניה 2 כוסות קמח.
כוס נס קפה(ללא חלב).
שקית אבקת אפיה
תמצית וניל.
חצי כוס שמן.
כוס אגוזים טחונים
ו2 כפות מהקצף
לערבב היטב,ואז להוסיף את הקצף ביצים בהדרגה לערבב בתנועות קיפול.
לשמן תבנית עגולה ולרפד אותה בנייר אפיה לאפות בחום 180
45 דקות.
לציפוי קופסת שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג
2 כפיות נס קפה.
להקציף את השמנת עם הפודינג להוסיף את נס הקפה .
כשהעוגה מתקררת לצפות
ולקשט מסביב בשוקולד לבן מגורד