Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון:
7 ביצים
750 גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
כוס וחצי סוכר
3 כפות קמח
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל 3 סוכר וניל
גרדת לימון מלימון וחצי
חשוב לשים תבנית מים בתחתית התנור לפני האפייה ורשת מעל בשביל העוגה .ולרפד את התחתית בנייר ולשמן את הדפנות עם מחמאה חשוב!!!
עם נייר אפייה .תבנית 26 גבוהה או סיר גאחנון בינוני
להקציף חלבון עם הסוכר לקצף לא יציב
לערבב חלמונים עם שאר המרכיבים לקפל את התערובת ביחד
לאפות רבע שעה 200 מעלות .להוריד 160 70 דקות לא טורבו.להשאיר את העוגה בתנור לשעה לאחר האפייה בתנור חובה !!!!!!!!
קירור מוחלט בחוץ ורק לאחר מכן להכניס למקרר .

לממרח פיסטוק:
150 גרם פיסטוק לא קלוי
רבע כוס שמן
100 גרם שוקולד לבן
במעבד מזון שמים פיסטוק ושמן מעבדים 2 דקת.
מוסיפים את השוקולד לאחר שהיה במיקרו חצי דקה.
מוסיפים עד לקבלת משחה חלקה.
מאחסנים בקופסה במקרר.

לקרם פיסטוק:
2 מיכלים של שמנת מתוקה 38%
חבילה אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב.
חצי מכמות המחית פיסטוק.

אופן הכנה:
מקציפים שמנת פודינג וחלב לדקה.
מוסיפים את המחית פיסטוק.
ממשיכים להקציף עד קבלת קרם יציב.

מתכוןמתכון

עוגת טורט גבינה אפויה עם קרם פיסטוק נדיר _מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

257 מתכונים