Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
6 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מים מהול ב10 טיפות אננס
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
קורט מלח
אופן ההכנה:

להפריד ביצים להקציף חלבונים
עם קורט מלח שהקצף יתפח להוסיף את הסוכר בהדרגה.
בצלחת שמים חלמונים וחצי כוס שמן לערבב להוסיף בהדרגה.להוסיף את מיי האננס בהדרגה לנפות את הקמח עם אבקת האפיה לערבב בצורת עטיפה בעדינות לשמן תבנית.
לאפות בחום 160 מעלות 50 דקות

עוגת טורט בטעם אננס
רוז זגורי - אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז זגורי - אוחנה

74 מתכונים