מתכון-
3 ביצים L
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
כפית תמצית וניל
כף קינמון
100 גרם חלווה מפוררת
או ממרח חלווה
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.
אופן ההכנה-
בקערת המיקסר נכניס את הביצים
והסוכר החום והלבן להקצפה
במהירות גבוהה. עד שהקצף תפוח ובהיר
להנמיך מהירות ולהוסיף את החומרים
לפי הסדר.
תבנית עגולה או 2 אינגלייש
משומנת הייטב
פזרתי סוכר חום.
לשטח את התערובת העוגה.
תנור שחומם מראש 180 מעלות
כ-50 דקות.
כשהעוגה מתקררת להוציא מהתבנית.
(אפשר לשפוך מייפל כשהעוגה חמה)
אני השארתי ככה .
יצא מעולה וטעים.