Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים לתערובת שוקולד ציפס:
1 כוס קמח
חצי שקית אבקת אפייה
1 ורבע כוסות שוקולד ציפס
חצי כוס סוכר+1 כף סוכר
חצי כוס חלב
3 כפות שמן
2 ביצים.

הכנה
ממיסים שוקולד ציפס במיקרוגל.
מקציפים ביצים וסוכר, מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים כולל השוקולד המומס, מערבים קלות לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 24 משומנת מעבירים את תערובת השוקולד.

חומרים לתערובת הגבינה:
400 גר גבינת שמנת
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס קמח
2 כפות שמן.

הכנה:
מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח, מוסיפים את שאר החומרים לקבלת בלילה אחידה, משטחים את תערובת הגבינה מעל תערובת השוקולד.
אפייה ב 170 מעלות עד לקבלת קיסם מעט לח.
מקררים ומצפים ב1שמנת מתוקה מוקצפת עם רבע כוס חלב ו 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.

באהבה/אורנה ועלני💕💕💕💕💕

עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים