עוגה נהדרת רכה גבוהה וטעימה , ללא תחתית מים..וללא טררם !!
חומרים לחתית:
250 גר ביסקוויטים
100 גר חמאה
למלית הגבינה:
750 גר גבינה 9%
250 גר גבינת שמנת 30%
1 שמנת חמוצה 9%
1.4 כוסות סוכר
5 כפות קורנפלור
2 כפות אינסט..פודינג וניל
3 שקיות סוכר וניל
קורט מלח
7 ביצים לארג'
חומרים לקרם:
1 שמנת להקצפה 38%
1 כף סוכר
1 כף פודינג ריבת חלב
2 כפות ריבת חלב
1 כף חלב
אופן ההכנה:
1)לחמם תנור ל..140 מעלות.
2) להפריד את הביצים
3) לקערת המיקסר לשים את החלבונים
4) את החלמונים לשים בקערה גדולה שתכיל את כל הגבינות
5)להקציף את החלבונים לקצף יציב להוסיף כוס הסוכר
להניח בצד
6) להקציף מעט את החלמונים במקצף ידני עם 1/4 כוס הסוכר הנותר ..להוסיף את הוניל…עד לקבלת תפיחה בהירה…
להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב לקבלת בלילה חלקה..
7) להוסיף את קצף החלבונים לערבב היטב עד הבלעת החלבונים ולקבלת בלילה חלקה.
לשמן תבנית 26 גבוהה או תבנית רגילה עם הגבהה של נייר אפייה משומן..
לרפד את התחתית התבנית עם תחתית הביסקוויט שהכנו…
לצקת את כל הבלילה ליישר .
😎 לעטוף את התבנית עם נייר כסף מסביב לתבנית
9) להניח את התבנית במדף התחתון בתנור
10) לאפות בחום 140/150 (תלוי בתנור)
לכוון שעון ל..שעתיים …
בסיום האפייה להשאיר שעה את העוגה בתנור.
*חשוב …לא לפתוח בזמן האפייה את התנור !!!!!
*לא לוותר על התחתית
* אפשר תחתית מבצק פריך
ציפוי העוגה :
רצוי להכין יום קודם את העוגה לפני ציפוי הקרם !!!
לאחר צינון העוגה …להקציף את השמנת להוסיף את שאר המרכיבים …ולהזליף על העוגה.
בהצלחה !!🎈🌹