Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת גבינה פשוטה, רכה וטעימה…ללא תחתית מים !!

חומרים לתחתית:
100 גר חמאה רכה
250 פטיבר מרוסק
***או כל בצק פריך אחר יתאים

חומרים לעוגה;
750 גר גבינה 9%
1 שמנת של פעם
3 כפות קורנפלור
תמצית וניל /,סוכר וניל 2
5 ביצים L
1 1/4 כוסות סוכר
1 כוס פירות יער קפואים

אופן ההכנה:
לתחתית לרסק את הפטיבר ולערבב עם החמאה…לרפד את תחתית התבנית.
להכנת הבלילה:
להקציף במהירות גבוהה את החלבונים …להוסיף 1 כוס סוכר בהדרגה…עד לקבלת קצף יציב.
להעביר את הקצף לקערה נפרדת….לשים את החלמונים עם יתרת הסוכר ולהקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף בהיר…..להפסיק את מהירות המיקסר….ולהוסיף את שאר המרכיבים….לערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
להוסיף את קצף החלבונים ולערבב בתנועת קיפול עד הבלעת הקצף בבלילה.
לצקת את התערובת לתבנית ולפזר מעל את פירות היער .(אפשר לערבב עם הבלילה או לוותר מי שלא אוהב)
להניח במדף התחתון בתנור באפיה רגילה, לאפות בחום 150 כשעתיים או עד יציבות והזהבת העוגה….
להשאיר כחצי שעה בתנור כבוי , להוציא לקרר בחדר ולשמור במקרר.
1 ) לחמם תנור ל..150 מ'
2 ) לשמן עם מרגרינה תבנית 26 …לרפד עם נייר אפייה משומן
*** לתבנית גבוהה אין צורך בהגבהה.
בהצלחה!!🌷🍷🍇🍒

עוגת גבינה בתוספת פירות יער 🍇🍒🍇🍒_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

150 מתכונים