Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

כוס סולת
כוס וחצי קמח
כוס אגוזים
כוס צימוקים(לא חייב).
כפית תמצית וניל
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים טבעי
3 ביצים.
2 שקיות אבקת אפיה.
לערבב הכל
לצקת לתבנית עגולה לא קפיצית מספר 20.
לאפות בחום 170 50 דקות
הכל כוס חד פעמי.
לקשט
אני קשטתי בגלידן עם 2 כפות אינסטנט ו2 כפות אבקת סוכר וצבעי מאכל
צנטרים בצורות שונות.
אם העוגה ללא ציפוי צריך לצקת סירופ סוכר.

מתכוןמתכון

עוגת בולו מקושטת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

171 מתכונים