Share with:


חלבי

אופן הכנה

אזהרה המתכון לא מומלץ לאנשים לא רגועים
מתכון לבצק
550 גרם קמח
200 גרם חלב
25 גרם שמרים טריים
7 גרם מלח
110 גרם סוכר
180 גרם חמאה תנובה מומסת
2 ביצים L

אופן ההכנה
במיקסר עם וו גיטרה נכניס קמח ,חלב, סוכר ,חמאה ,ביצים, ושמרים ,
את המלח נשאיר לסוף
נערבב עד לקבלת בצק אחיד
נוסיף את המלח
ונערבב שוב
לאחר שהבצק מוכן נכסה את הקערה בניילון ונכניס למקרר
עכשיו נכין את הפטיסייר
מתכון לפטיסייר
500 גרם חלב
100 גרם סוכר
50 גרם קונפלור
1 מקל וניל
4 חלמונים L
אופן ההכנה
בקלחת מרתיחים חלב 400 גרם את כל סוכר ווניל ונותנים רתיחה
לאחר בקערה נערבב 100 גרם חלב את כל הקונפלור והחלמונים ונעשה השוואת טמפרטורה ונערבב למסה אחידה נחזיר לגז עד לקבלת מסה קרמית אחידה
נקרר טוב
לאחר קירור נערבב שוב לקבלת מסה חלקה
עכשיו נחזור לבצק וניצור את הדניש וניל
נוציא מהמקרר את הבצק
נקמח את השולחן עבודה
ונרדד
לצורת מלבן גדול
נמרח שיכבה יפה של הפטיסייר על הבצק נפזר צימוקים או שוקולד ציפס נגלגל נקפיא מעט שיהיה נוח לעבוד
נפרוס לעובי 2 וחצי סנטים נסדר במגש עם רווחים בין אחד לשני
ניתן תפיחה טובה
נמרח ביצים ונכנס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד לקבלת צבע זהב בערך 12עד 17 דקות
לאחר שיצא מהתנור
נמרח בסירופ סוכר כוס מים כוס סוכר
בהצלחה חברים מחכה לתמונות..תודה רבה אלוף שימי כל

עוגיות דניש וניל_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

800 מתכונים