Share with:


חלבי

אופן הכנה

220 גרם / 4 ביצים
200 גרם / 1 כוס סוכר
200 גרם / 1 מיכל שמנת חמוצה
100 גרם / ½ כוס שמן
210 גרם / 1 ½ כוס קמח מנופה
8 גרם / כפית וחצי אבקת אפייה
30 גרם / 3 כפות קקאו מנופה
מחממים תנור ל170-180 מעלות טורבו.
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוה עד להיווצרות קציפה בהירה וסמיכה מאוד (7 דקות בערך).
לאחר מכן להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמנת החמוצה והשמן.
לערבב אבקת אפייה וקמח יחד ולהוסיף תוך כדי ערבוב עיטי עד לאיחוד בלבד אחרת העוגה תהיה יבשה.
לשפוך בערך ¾ מהמסה לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות.
ל- ¼ הנוסף נוסיף את הקקאו ונאחד.
בעזרת כף נניח את מסת הקקאו בתוך המסה הלבנה .ונשרטט עים קייסם

לאפות כ-35-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
ולקרר לטמפרטורת החדר לפזר אבקת סוכר אםרוצים😋😋😋😋👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 .לא היה לי קקאו .אז הוספתי במקום, 4 כפות נוטלה .3/4 שפכתי לתבנית.ולשאר הוספתי נוטלה ועירבבתי עים הקייסם😋

עוגה בחושה ומטריפה👍🏻_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

84 מתכונים