Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

פיתוח מיוחד בשבילכם חברים יקרים 🙏🙏❤️❤️

חצי קילו קמח לחם
4 ביצים
80 גרם חלב
80 גרם סוכר
כף שמרים
כפית מיץ לימון
כף קוניאק
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח
80 גרם חמאה רכה

אופן הכנה:
בקערת המיקסר נשים.
שמרים וחלב ביצים וסוכר ונערבב למשך דקה.
נוסיף את הקמח המלח הלימון וניל וקוניאק.
נלוש למשך 3 דקות. נוסיף בהדרגה את החמאה ונמשיך ללוש עוד 4 דקות.
הבצק יו א מעט דביק וזה בסדר.
נעביר לקערה להתפחה ארוכה עד הכפלה.
חשוב מאוד תהליך ההתפחה!!!!
נקרוץ כדורים של 60 גרם נניח על ניירות אפייה. להתפחה עד הכפלה וקצת יותר.
נחמם שמן עמוק 155 מעלות חשוב מאוד שהשמן יהיה בחום נמוך.
נניח את הכדור כאשר הנייר למעלה. נטגן עד כאשר הצבע חום בהיר.
נקרר נזלף ריבה או כל דבר שאתם אוהבים.
בהצלחה 🌹🌹🌹

סופגנייה עם הפס הכי אוורירית שיש 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

263 מתכונים