Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
2 קופסאות של פטריות קצוצות
3 כפות אבקת מרק פטריות
1 כף פפריקה מתוקה
800 גרם עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
כפית פלפל שחור גרוס
1 קוטג'
1 גבינת ניו יורק
(גבינת שמנת 30%)

מצרכים הדרושים לרוטב שמנת
כף שום כתוש
20 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
1 שמנת לבישול
2 כפות אבקת פטריות
רבע כפית אגוז מוסקט

250 גרם גבינה מגורדת של עמק אבל כל גבינה אחרת גם בסדר

אופן ההכנת

מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מוסיפים את השום מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון

2) מכניסים את העגבניות ותבלינים ומערבבים ומבשלים כ5 דקות מכבים את הגז

3) מוסיפים את קוטג' וגבינת שמנת ומערבבים ושמים בצד

4) אופן ההכנת הרוטב שמנת
מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית
שופכים את השמנת לבישול ותבלינים ומבשלים כ 5דקות

5)הרכבת הלזניה
מסדרים עלי לזניה בתבנית פיירקס 20/30 יוצקים תערובת מניחים עלי לזניה ושופכים כמה כפות של רוטב שמנת ושוב מניחים עלי לזניה ושוב תערובת ושוב רוטב שמנת עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם מלית

6)מפזרים גבינה על כל התבנית שיהיה כיסוי מלא

ואופים 30 ⏲דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

מתכון כתוב + סרטון להכנת לזניה פטריות_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

465 מתכונים