Share with:


בשרי

אופן הכנה

Posted by Tali Cohen Sterling on Saturday, October 17, 2020

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖
לחתוך בצל לרצועות, שום טרי לפרוסות.
בקערה לשים 2 כפות רסק עגבניות.
כף גדושה רוטב טריאקי שמשום מוכן, כף ריבת בצל, תבלין גריל עוף, 2 כפות א. מרק, פקק חומץ, לערבב היטב ולהוסיף מים תוך כדי ערבוב, עד שהסמיכות נעלמת. לסדר את הכנפיים בתבנית מעל הבצל והשום, לשפוך את המרינדה מעל הכנפיים, על כל התבנית ולפזר עלי טימין מעל. להכניס לתנור בחום 200 מעלות לכחצי שעה, לקראת הסוף, אפשר לשים כמה דקות את התנור על גריל עליון.
בהצלחה ובתאבון 💖
הכנתם גם? שתפו אותנו⬇️

מתכון כתוב + סרטון להכנת כנפיים בתנור, ברוטב מיוחד🔥_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

25 מתכונים