Share with:


חלבי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏ירדנה ג'נאח‏ ב- יום שישי, 5 ביולי 2019

❤לעוגת השוקולד :
להקציף 5 ביצים ולהוסיף כוס סוכר לקצף אוורירי.
להוסיף בזרם דק :
חצי כוס שמן ,
חצי כוס מים ,
1 סוכר וניל
3 כפות שוקולית
2 כוסות קמח אוסם
1 אינסטנט פודינג שוקולד
להכניס לתבנית מוארכת ולאפות על 180 מעלות כ40 דקות

להקציף
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
כוס חלב

לאחר האפיה לרוקן את פנים העוגה ולעזוב מסגרת ותחתית כמובן .

לאחר שהעוגה קרה למלא בפירות וקצפת ולקשט

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת טורט עם קרם וכדורי פופינג שזה כדורי ג'ל בטעם פירות_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

689 מתכונים