Share with:


פרווה

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏מגי נוני מרגלית‏ ב- יום רביעי, 23 באוקטובר 2019

פורסם על ידי ‏מגי נוני מרגלית‏ ב- יום רביעי, 23 באוקטובר 2019

הצטרפו לקבוצה שלי : אופים עם מרגלית
לדעתי זו העוגיה הכי יפה לקישוט שולחן מתוקים .
אסור לוותר עליה בכל שולחן מתוקים
העליתי 2 סרטונים לשני סוגי גלגול .
חג שמח לכולם
מתכון לדבלה . או איך שתירצו בורבשלה
2 ביצים . 2.5 כוסות קמח אם צריך להוסיף עוד . אני אוהבת להוסיף רבע כוס מים . 2 שקיות סוכר וניל . כף ודקה וכף חומץ .וכף שמן . חצי שקית א. סוכר 50גר'. אני כן אוהבת להוסיף לבצק מעט מתיקות וקמצוץ מלח . מי שלא רוצה לא חייב .
ללוש ביחד הכל לבצק לא דביק ולהשהות שעה . רצוי לרדד ולקפל לצורת מעטפה אפילו פעמים לרדד דק מאוד עד שקיפות . לחתוך לרצועות . ולטגן בשמן . לגלגל את הרצועות ע"י מזלג . לא כל כך קשה . כמו שזה נשמע .
לסירופ 3 כוסות סוכר כוס מים מעט לימון 2 כפות דבש לבשל לסירופ קל .
כדאי להכפיל את הכמות של הסירופ . שיספיק להכל
אפשר רק לפזר אבקת סוכר

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת דבלה( בורבשלה )_מתכון של מגי נוני מרגלית
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

12 מתכונים