Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקערה שמים…
4 כוסות סולת
שמים מים לפי הצורך
מערבבים
מוסיפים…
2 כפות שמן
חצי כפית מלח
לערבב היטב
מנוחה כ10 דקות
ליצור כדורים(30גר')
להכניס למקרר עד זמן
ההכנה

הכנת המילוי…
במחבת מטגנים..
1 בצל קצוץ כ 2 דקות
להוסיף כחצי קילו
בשר טחון
להמשיך בטיגון
וכל הזמן לערבב
לתבל ב..
חצי כפית פילפל שחור
כפית מלח
חצי כפית פפריקה
להוסיף…
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
להמשיך כ10 דקות עד שהבשר מוכן.. ולקרר

מרק….
בסיר מטגנים ….
1 בצל קצוץ
מוסיפים.
2 כפות גדושות רסק עגבניות ולערבב 2 דקות
לתבל ב..
כפית מלח
כף פפריקה
מיץ מלימון אחד
חצי כפית פילפל שחור
קורט סוכר
לערבב היטב
להוסיף 2 ליטר מים..

הירקות..
2 קישואים פרוסים
4 גזרים פרוסים
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
להכניס לסיר את על הירקות
ועל אש נמוכה
לבשל כ30 דקות

בינתיים מכינים את הקובות
מכינים קערה קטנה עם מים
הצד להרטיב מידי פעם את היידים
לוקחים כדור
פותחים אותו על כף היד
לוקחים בכפית מתערובת הבשר ושמים באמצע
מקפלים את הבצק
עם היד עד שסוגרים
ומגלגלים ביד מצד לצד
כך להכין את כל הכדורים
להכניס למקרר עד שצריך להכניס למרק

כשסיר המרק רותח
להוציא את הכדורים
ולהכניס לתוך המרק
לכסות את הסיר
להמשיך בבשול על אש נמוכה כשעה..
בתיאבון

מרק קובה סולת במילוי בשר וירקות
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

566 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.