Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לטגן בצל בנוני עם מעט שמן
להוסיף- חצי קילו דלעת חתוכה לקוביות
3 גזרים חתוך לקוביות
2 בטטה חתוכה לקוביות
כמה גבעולי סלרי בשביל הטעם .
להוסיף מים ותבלינים
מלח. פלפל שחור. כרכום. כמון.
לבשל עד שהכל רך.
לתת להתקרר.
לטחון את המרק .
למעלה לגרד אגוז מוסקט.
בריא וטעים.
אפשרי להגישעם קרוטונים
או שקדי מרק. טעים גם ככה.

מרק כתומים עם סלרי_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

86 מתכונים