Share with:


בשרי

אופן הכנה

מקרוני בשילוב רצועות חזה הודו עם ירקות מוקפצים ברוטב חרדל ומיונז – ארוחת צהריים טעימה, קלה ומהירה להכנה

מקרוני – שקית (500 גרם)
מלח – 1/2 כפית שטוחה, לבישול המקרוני.
בצל – יחידה בינונית בצל סגול.
בצל ירוק – 3 יחידות בינוניות עלים + בצלים.
פלפל ירוק – יחידה בינונית
כרוב – רבע יחידה בינונית
חזה הודו – 300 גרם, חתוך לרצועות.
שמן זית – 4 כפות לטיגון.
מלח – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פפריקה – כפית שטוחה, לפי הטעם.
מיונז אמיתי – 2 כפות
חרדל – כף
מים – 2 כפות
מים – לפי הצורך

הכנה:
1. לבשל את המקרוני במשך כ- 10 דקןת במי מלח ולסנן.
2. לחתוך את כל הירקות.
3. לטגן את רצועות חזה ההודו בשמן הזית עד להזהבה, להוסיף את הירקות, להמשיך לטגן כ- 5 דקות נוספות ולתבל בתבלינים.
4. בקערה להכין את הרוטב: לשים את המיונז, החרדל והמים ולערבב.
5 בהגשה לשים את המקרוני, מעל לשים את חזה ההודו והירקות, ואת הרוטב לטפטף מעל או לשים בצד.

מקרוני עם חזה הודו וירקות
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

68 מתכונים