Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

200 גרם מחמאה קרה לחתוך לקוביות
כוס א. סוכר
שקית סוכר וניל

חצי כוס שמן
קורט מחלב(תבלין לא חובה)
קורט הל טחון
לערבב את כל המרכיבים הנל במיקסר,
להוסיף שקית א. אפיה
גרידת לימון
וחצי קילו קמח.
ללוש מעט את הבצק
לעטוף ולהכניס למקרר למשך 15 דק.
להכין מילוי:
300 גרם שקד שלם מולבן
300 גרם פיסטוק
לקלות אותם על מחבת
להכניס למגימיקס ולטחון ביחד עם כוס א.סוכר
ורבע כוס דבש

ליצור כדורים קטנים מהמלית
ליצור כדורים מהבצק
למלא ולדאוג לסגור הייטב.
לקמח משטח עבודה
לקרוץ עם מכשיר דוחס או כל קורצן שיש.

חובה חובה חובה להניח לעוגיות לילה שלם במקרר לפניי האפיה.
לחורר עם קיסם מעט חורים ע"ג העוגיה
לאפות 170 מעלות 20 דק.

מעמול בצק פריך במילוי פיסטוק ושקדים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים