Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון של איריס קרבול
מוזמנים לאינסטגרם שלי :
https://www.instagram.com/iriskalaorapinto/

2 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
3 כפות סוכר
3 כפות קורנפלור
40 גר חמאה

על הגז לערבב טוב טוב עד שנהיה צמיגי ממש והצבע משתנה לכתום כהה

להעביר לכוסות זכוכית צרות וארוכות , לפני כן להרטיב את הכוסות במים
לכסות עם נייר נצמד ולהקפיא 35 דקות

לחתוך ולפזר קוקוס

אם את רוצה את זה יותר מתוק אז להוסיף עוד 2 כפות סוכר😍

ואפשר במקום קוקוס , אבקת סוכר, סוכר