Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בצק עלים מוכן רצוי מסוג טוב

לחלק ל 3-4 חלקים לפזר סוכר על נייר אפיה ולהניח חלק של בצק ולפזר שוב סוכר (אפשר סוכר חום) לדקור שהבצק לא יתנפח או לשים נייר אפיה על הבצק ולהניח תבנית נוספת לאפות 180 מעלות עד שמקבל צבע לקרר להכין המילוי משמנת מתוקה כוס חלב 1 אינסטנט פודינג צרפתי להקציף טוב ולימרוח על הבצק שהצטנן לשים מעליו עוד שכבת בצק ושוב קרם ושוב בצק להמיס 1 כוס אבקת סוכר עם 5 כפות חלב עד שהכל נמס לשים על השכבה האחרונה להמיס 1 שוקולד מריר לעשות פסים ישרים ועם קיסם להע יר קו בכיוון הנגדי אפשר פרווה במקום שמנת מתוקה אז צימחית במקום חלב מים

מילפיי
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים