דלג לתוכן
הוספת מתכון
הוסף למסך הבית
כל המתכונים
השפים שלנו
קטגוריות
צור קשר
אודות
מדיניות
תנאי שירות
יפה וקס-ברקו
מוקפץ פסטה ירקות ורצועות עוף
בשרי
ספגטי / אטריות / פסטה
שתפו מתכון זה:
Share with:
אופן הכנה
שלב ראשון
400 גרם חזה עוף פרוסות
מתובלות בכף גריל עוף
במקרר מס' שעות
במחבת פסים
עם התזה קלה של שמן
צורבים מ2 הצדדים
חותכים לרצועות
שמים בצד עד ההכנה
של המוקפץ
שלב שני
בסיר עם כליטר מים
חצי כפית מלח
כף שמן
כשרותחים המים
שמים חצי פסטה צורה
מבשלים כ10 דקות
מסננים ושמים בצד עד הכנת המוקפץ
שלב שלישי
1 פלפל אדום רצונות
1 פלפל צהוב רצועות
כרוב סגול קצוץ
כרוב לבן קצוץ
מתבלים ב
2 כפות סויה
2 כפות רוטב שום
וצילי מתוק
2 כפות רוטב
טריאקי ושומשום
מערבבים מס' דקות
מוסיפים את הפסטה
מערבבים ומוסיפים
את רצועות העוף
כ5 דקות נוספות
ממשיכים ומערבבים
מידי פעם
מתכון של
יפה וקס-ברקו
753 מתכונים
מתכונים דומים
הלנה בן-חמו
ספגטי תוצרת בית
פרווה
ספגטי / אטריות / פסטה
ירדנה ג'נאח
מנה צמחונית
צמחוני
ירקות , כבושים, חמוצים
רוז טעים במטבח אוחנה
פתיתים ואיטריות דקות…
פרווה
ספגטי / אטריות / פסטה
די שיקר
פסטה בולונז_מתכון של…
בשרי
ספגטי / אטריות / פסטה
מרינה צ'א'רונוב
מקרוני עם חזה הודו ו…
בשרי
ספגטי / אטריות / פסטה
↑