Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מאפינס תפוחי אדמה וברוקולי
תפוח אדמה – 5 יחידות בינוניות
ברוקולי – 1/2 יחידה קטנה
בצל – יחידה בינונית
3 ביצים Large
מלח – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.
שום – 2 שיניים
כוסברה – 5 גבעולים
קמח לבן – כף שטוחה
שמן זית – 5 כפות
שומשום – חופן לפי הטעם.
מים – לפי הצורך

הכנה:
1. לגרד את תפוחי האדמה בפומפייה.
2. לפרק את הברוקולי לפרחים קטנטנים, לבשל כ- 5 דקות במים רותחים ולאחר מכן לסנן את המים.
3. לקצוץ את הבצל ולהוסיף לתפוחי האדמה המגורדים בקערה.
4. להוסיף את הברוקולי המבושל גם כן לקערה.
5. לטרוף את הביצים ולהוסיף לתערובת יחד עם המלח, הפלפל השחור, השום הכתוש, עלי הכוסברה הקצוצים והקמח.
6. לערבב היטב את התערובת.
7. לשמן תבנית סיליקון בשמן הזית, לשפוך את תערובת המאפינס לתוך השקעים ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

מאפינס תפוחי אדמה וברוקולי
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

68 מתכונים