Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות קמח מנופה
1 אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
1 כפית קינמון
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות או במגרדת (אפשר לא לקלף לשיקול דעתכם)
1 כוס אגוזים קצוצים – לא חובה

לערבב את כל החומרים היבשים יחד בקערה ואת כלהנוזלים גם לערבב בקערה ניפרדת ולאט לערבב העל להכין תבניות מפינס ולשים התערובת ולאפות 170 מעלות כ20 דקות או שמקבל צבע

מאפינס תפוחים
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים