Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מה שתרצו העיקר זה טעיםםם😋😋
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר חום או רגיל.
50 גרם חמאה (אני השתמשתי במחמאה כדי שלא יהיה חלבי.)
ביצה.
כוס מים פושרים.
לציפוי : ומילוי סוכר חום וקינמון.

ללוש לפחות 8 דקות, להשאיר 45 דקות להתפחה, ללוש שוב ליצור נקניק ארוך מהבצק ולחלק לכדורים (יוצאים 14 כדורים.)
לשטח כל כדור למלא בסוכר וקינמון לגלגל שוב לכדור .
ולכלגל שוב את הכדור בתוך קערת הסוכר והקינמון להניח בתבנית ב-2 שורות להניח שוב להתפחה רבע שעה.
לאפות בחום 170
40 דקות
כשהעוגה מתקררת להפוך ולאכול בתלישה.

לחם קופים/עוגת שמרים/סינבון_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

266 מתכונים