Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 גזרים מבושלים ומרוסקים
1 קופסת פטריות קצוצות
2 בצלים קצוצים
1/2 גמבה קצוצה
1 ביצה
חופן כוסברה קצוצה
2 כפות אבקת פטריות
1 כף שטוחה דבש
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה אגוז מוסקט
כוס וחצי פירורי לחם

לציפוי וטיגון
קמח
ביצה טרופה
פירורי לחם מעורב עם שומשום
שמן

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה

2)בסיר אחר מטגנים את הפטריות ומכניסים אותם לבצל וגמבה

3) מכניסים את הגזר המרוסק ואת כל השאר חוץ מפירורי לחם
ומערבבים ולעוד 2 דק על הגז תוך כדי ערבוב , מכבים את גז ואז אפשר להכניס פירורי לחם , מכניסים את התערובת לקירור
ל20 דק?

4) יוצרים כדורים יותר גדול מכדורי פלאפל ועושים צורה של גלגל
5) מגלגלים אותם בקמח
6) טובלים בביצה
7) מגלגלים בפירורי לחם
8) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומגישים

בתאבון
Jacqueline fadelon

לביבות גזר עם פטריות
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

450 מתכונים