Share with:


צמחוני

מה צריך?

פירורי לחם מוזהבים
1 כרובית בינונית או גדולה .. מה שתבחרו
ביצה טרופה
קמח

אופן הכנה

1)נחתוך את הכרובית לפרחים יפים ושלמים חותכים את הזנבות

2) שמים אותם בסיר ושופכים על זה מים רותחים ומכסים את הסיר לחמש דקות שופכים את המים וחוזרים על אותה פעולה שוב

3) מסננים אותם ומגלגלים את כולם בקמח לאחר מכן בביצה ופירורי לחם

4) שמים אותם במקרר לילה שלם אבל אפשרי כמה שעות מוציאים אותם ומטגנים אותם בשמן עמוק עד להזהבה

אפשר להגיש עם רוטב צ׳ילי רוטב אלף האיים או מה שתרצו

כל אחד והטעם האישי שלו…

כרובית מטוגנת קריספית בחוץ ורכה בפנים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים