Share with:


בשרי

אופן הכנה

חן ורמי פלד בוקשפן

(במקום מרגרינה )
הופך את הפירה ליותר טעים וקליל הקרם/מי קוקוס לא שולט בטעמו והוא תחליף פרווה מצויין למרגרינה.

אופן הכנה:
לכבד:
3 בצלים גדולים
1/2 קילו כבד
1 שקית ערמונים מוכנים לאכילה
מלח. פלפל. פפריקה מתוקה. טריאקי. (כמויות לפי טעם אישי).
לטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את הכבד (שומרי הכשרות להוסיף אותו לאחר הצלייה).
להוסיף את הערמונים והתבלינים. לטגן יחד עד שהכבד מוכן. מי שצולה את הכבד לפני התהליך הזה קצר יותר.
זמן הטיגון תלוי בגודל שאתם חותכים את הכבד ואם הוא צלוי או לא.

אופן הכנת הפירה:
לבשל בסיר עם מים ומלח את כמות התפו"א שאתם רוצים עד לריכוך מנשי של תפוחי האדמה.
לשפוך את המים (מי שאוהבת יכולה להשאיר מעט)
להוסיף 1/2 פחית של מי קוקוס או קרם קוקוס.
תלוי בכמות תפוחי האדמה ולפי טעמכם