Share with:


חלבי

אופן הכנה

*לקארמבל שוקולד*
2 כוסות קמח
1 שקי ת אבקת אפייה.
3/4 כוס אבקת קקאו
100 גר שוקולד מריר מרוסק גס.
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
3/4 כוס שמן
*הכנה*
לקערה,יש להכניס את כל החומרים לפי הסדר שכתוב,בעזרת הידיים לערבב לתערובת פירורית.
לתבנית 26 עטופה בנייר אפייה,לדחוס ולהדק 3/4 מהתערובת לתבנית. את היתרה להניח בצד,
*מילוי יוגורט*
5 יוגורט יווני(כל אחד 130 גר)
1 מיכל גבינת שמנת נפוליאון
1 כוס פירות יער(קפואים או טריים)
4 חלבונים
3/4 כוס סוכר
*הכנה*
בקערה לערבב יוגורט עם גבינת נפוליאון.
להקציף חלבון עם סוכר לקצף יציב.
למזג בין תערובת היוגורט לקצף הביצים לתערובת אחידה
בעדינות להוסיף פירות יער ולערבב קלות.
להניח את הבלילה מעל הקרמבל שבתבנית,לפזר מעל את שארית הקרמבל שנותרה.
אפייה ב170 מעלות עד לקבלת קיסם מעט לך
ולקרר.
לפני הגשה ניתן לאבק באבקת סוכר.(לא חובה)
באהבה
אורנה ועלני💕💕💕💕💕

יוגורט ופירות יער עם קרמבל שוקולד_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

421 מתכונים