Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

כוס וחצי קמח תופח.
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות.
כפית וחצי סוכר.
מילוי ריבת תות.
תבנית מרובעת מספר 20.
להוסיף כל החומרים לקערה חוץ מהמילוי, ללוש עד לבצק חלק,
לחצות את הבצק ל2.
לרדד על נייר אפיה חלק אחד מהבצק.
למלא בריבה.
ולגרד חלק השני של הבצק על הריבה
לאפות 25 דקות
חום 180.

חיתוכי ריבה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

243 מתכונים