מערבבים הכל בעזרת מטרפה:
1/2 כוס קמח חומוס (אפשר גם קמח עדשים)
1/2 כוס חלב צמחי לא ממותק
1/4 כפית מכל דבר: אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל, קאלה נאמק (מלח שחור לטעם ביצתי)
כף פתיתי שמרי בירה
מחממים חמאה טבעונית במחבת נון סטיק שיש לה מכסה מתאים (אפשר גם שמן זית/אבוקדו/קנולה/קוקוס)
מוסיפים 2 שיני שום פרוסות גס
אחרי 20-30 שניות שופכים את הבלילה למחבת
מפזרים אחיד על ידי סיבוב המחבת
סוגרים את המכסה ומנמיכים מעט את החום
אחרי 4-5 דקות, בודקים שהחביתה יבשה מלמעלה (זהירות לא לשרוף- לעקוב כל הזמן)
על חצי מהחביתה לפורר כף או שתיים של גבינת עיזים טבעונית
בעזרת מרית, לקפל את הצד בלי הגבינה על הצד השני ולכסות את
המילוי
להחזיר את המכסה לעוד דקה או שתיים
להגיש מיד עם מלא ירקות ואפשר גם לחם טוב קלוי עם מעט חמאה טבעונית ואבקת שום